Paris Michael Jacksons datter hyller ham med upubliserte bilder

0 16

Paris Michael Jacksons datter hyller ham med upubliserte bilder

11 år senere fortsetter tapet av Michael Jackson å skape et enormt kunstnerisk vakuum og et forferdelig følelsesmessig tap for familien. Død i en alder av 50 i Los Angeles, datteren Paris, 11 år gammel den gang, var i sjokk. Nå voksen er hun fortsatt nostalgi for faren sin.

En dokumentarserie ble viet til avdøde datter "Kongen av pop", Michael Jackson. Hun ble avduket og ble lagt ut på Facebook Watch, og hun viser sin kjærlighet til sin far.

I denne dokumentarserien ser vi den lille jenta Paris chatte med faren. Han spør henne hva hun vil gjøre senere: "Hva du gjør"svarer hun. "Hva gjør jeg ?", legger Michael til. "Dans og syng". Dokumentaren inneholder flere andre eksklusive bilder av Michael Jackson og datteren Paris.

I dag, en modell, skuespiller og sanger, fører det sublime Paris en kunstners liv som beskrevet i denne dokumentaren med tittelen "Ufiltrert". På sin Instagram-konto benyttet den unge kvinnen også anledningen til å hylle sin far.

Hun avduket en serie originale bilder tatt fra familiens skuffer. Michael og hennes mer medskyldige enn noensinne, Michael som lager ansikter og bærer et strålende smil. Følelsesfylte sekvenser.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/michael-jackson-sa-fille-paris-lui-rend-hommage-avec-des-photos-inedites/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.