her er bilder av kvinnene som Davido hadde et romantisk forhold før Chioma Rowland

0 19

her er bilder av kvinnene som Davido hadde et romantisk forhold før Chioma Rowland

Den nigerianske musikkstjernen Davido, hvis virkelige navn David Adeleke hadde flere romantiske forhold før Chioma, hans nåværende forlovede. Stjernen deltok faktisk på flere kvinner fra forskjellige land før hun bestemte seg for å stabilisere seg med Chioma Rowland. Her er noen av disse kvinnene.

Nish kards

Nish Kards er en ghanesisk modell født 13. september 1981. Nish kalles ofte Kim Kardashian fra Ghana. Hun daterte Davido for år siden, men grunnen til atskillelsen deres er fortsatt ukjent.

Sophie Momodu

Davido fikk sitt første barn med Sophie Momudu. Forholdet deres har blitt hemmet av mange problemer. Sangeren var en gang en uansvarlig mor og røykte ugras. Dette ville ha gjort datteren deres Imade Adeleke syk, og da blodprøven hennes ble tatt på sykehuset, ble dette stoffet funnet i blodet hennes. Davidos familie fjernet barnet fra ham og forsøkte å føre ham ut av landet til Dubai.

Sira Kante

Sira Kante er en Guinean-modell basert i USA som ble assosiert med Davido i en kort periode i slutten av 2014. De skilte seg i 2015, samme år som Imade Adeleke ble født.

Amanda

Amanda er den andre kvinnen som har fått et barn med Davido. De to møttes under Davidos turné i Amerika. Sangeren hadde ønsket at dette forholdet skulle forbli privat, men dessverre for ham ble Amanda gravid. Hun ga Davido en ganske liten jente som het Hailey Veronica Adeleke.

Staicay Brianar

Den kenyanske modellen hadde en affære med den nigerianske superstjernen under et av hans besøk i Kenya for en megakonsert.

Funmi Aboderin

Funmi Aboderin hadde en midlertidig romantikk med Davido i 2013. Sangeren avslørte ham for publikum etter å ha laget en tweet med et bilde av henne og vennene hennes. Dessverre varte forholdet ikke. Verken Davido eller Funmi snakket om deres forhold eller årsaken til deres oppløsning.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/davido-voici-les-femmes-avec-lesquelles-il-a-eu-une-relation-amoureux-avant-chioma-rowland-photos/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.