Eudoxie Yao gir nye skarpe avsløringer på nettet

0 87

Eudoxie Yao gir nye skarpe avsløringer på nettet

Definitivt, go bobaraba er ennå ikke ferdig med å lage buzz på nettet. Den afrikanske Kardashian-kimen har nettopp kommet med nye avsløringer på Instagram-siden sin som allerede rister lerretet i alle retninger.

Eudoxie Yao gjorde et tilbakeblikk av livet sitt i et live, slik at fansen hans er klar over fakta som mer eller mindre har preget livet hans. Hun begynte med å avsløre at hun ikke lenger så på seg selv som en vanlig person, men heller som en stjerne som fortjener et minimum av hensyn.

Hun fortsatte sin direkte, og spredte sin økende popularitet i utlandet. Doxy Rover, fordi dette er kallenavnet hun ga seg etter at hun mottok sin andre Range Rover, nevnte at store stjerner fra mange kontinenter ønsket å møte henne.

I denne forbindelse siterte Doxy Rover noen få store stjerner som ba om hans tilstedeværelse i festlige seremonier. De er Chris Brown, Rick Ross og mange andre.

Det skal derfor erindres at den profesjonelle kosmetologen har gjort det kjent at mainstream media som "The Sun "," Daily Mails ". Påvirkeren hevder at alle disse store medier har snakket om henne i artikler. Hun stadfestet ordene sine ved å legge til "Amerikanerne og japanerne har kommet for å rapportere om meg."

Stjernen ønsker at ivorianerne, gitt disse realitetene, skal vise respekt for henne og slutte å si at hun er en "løgner". Vi venter på å se om advarselen hans vil redusere kritikken fra Internett-brukere mot ham.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/cote-divoire-eudoxie-yao-fait-encore-de-nouvelles-revelations-croustillantes-sur-la-toile/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.