Foto av Ariel Sheney sitter på DJ Arafats grav som forårsaker kinesisk sinne

0 70

Foto av Ariel Sheney sitter på DJ Arafats grav som forårsaker kinesisk sinne

Ariel Sheney også kalt "oberst Lôbôfouê" gikk til graven til den avdøde artisten, Arafat Dj. Det tidligere føllet fra Houon Ange Didier er fast bestemt på å snu historiens side, derav hans gest med velvilje mot sin eks-mentor.

Informasjonen gikk fra vanlig til viral siden den ble publisert av et mylder av ivorianske kjendismagasiner. Den unge artisten på tampen av forsvinningen av legenden om avskåret offset, var i kulde med denne av personlige og profesjonelle grunner.

Ariel Sheney hadde gjentatte ganger prøvd å begrave luka, men til ingen nytte. Vi husker fremdeles den siste konserten til Arafat DJ der Ariel Sheney ble bedt om å knele for å be om tilgivelse fra sin mentor. Noe han gjorde uten å vise den minste motvilje. Til tross for denne uvanlige gesten, forbedret situasjonen neppe mellom læreren og eleven.

Denne separasjonen vil da gå inn på livsstilen til Ariel Sheney som vil bli sett av kineserne av Arafat som en forræder (Juda) og han vil bli tvunget til å leve i Daïshis skygge. Og nå vil ting kjenne til amfigouriske proporsjoner for den unge artisten: Arafat har brutt røret. Oberst Lôbôfouê forenet seg imidlertid ikke fullt ut med den ivorianske legenden før hans død.

Absolusjon har falt i havdypet. Den desorienterte kineserne søker å kjempe med ham. Han blir kritisert, fornærmet av fansen til Arafat DJ, og det er forbudt å delta på begravelsesbegravelsen til hans mentor av disse og noen av de ansatte som er utnyttet til denne triste oppgaven.

Alle disse årsakene som ble nevnt hindret ikke ham i å bære hjertet inn den han betraktet som hans "pappa". Ariel Sheney adulerte Arafat Dj og respekterte ham bedre enn noen. Så å reise seg og gå til meditasjon over graven til hans mentor, er å vise hvor mye forsvinningen av Arafat virkelig påvirket ham. Men som vi sier, døden stopper ikke kjærligheten. Måtte Arafat gi deg den indre freden du trenger.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/cote-divoire-une-photo-dariel-sheney-assis-sur-la-tombe-de-dj-arafat-suscite-la-colere-des- Kinesisk/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.