Dj Lewis gjør store avsløringer om Carmen Sama og sent forhold til Dj Arafat

0 72

Dj Lewis gjør store avsløringer om Carmen Sama og sent forhold til Dj Arafat

Åpenbaringer gjenstår fremdeles i livet til legenden om den ivorianske musikken Houon Ange Didier som døde for noen måneder siden etter å ha truffet en bil som slør under et motorsykkeløp. Hans død vakte faktisk flere kontroverser og mange avsløringer.

Mange avsløringer om livet til legenden om den offbeat coupe slutter aldri å se dagens lys. Flere Internett-brukere og de som er i nærheten av hans familie fortsetter å avsløre, særlig sangeren Dj Lewis som ikke kaster bort tid på å gjøre en enorm åpenbaring om paret Carmen Sama og avdøde Dj Arafat.

Faktisk sangkomponisten "Fugleinfluensa" bekreftet at det faktisk er ham som presset Houon Ange Didier i armene til Carmen og til og med erklærte at det er takket være ham som ble født Kjærligheten Dj Arafat og Carmen Sama. "Jeg fortalte deg at jeg giftet meg og introduserte deg for fru, du sa jævla anh." Du vil også gifte deg med Carmen Sama resultat » sa Dj Lewis på under en publikasjon på sosiale nettverk.

Det er viktig å understreke at sjefen for Kina ble oppfattet som ikonet for ivoriansk musikk og fikk en enda mer hederlig hyllest fra den kinesiske og den ivorianske regjeringen under hans begravelse.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/cote-divoire-dj-lewis-fait-denormes-revelations-sur-la-relation-de-carmen-sama-et-feu-dj-arafat/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.