Grand P - Eudoxie Yao-forholdet, det er derfor det ikke fungerte

0 1 246

Grand P - Eudoxie Yao-forholdet, det er derfor det ikke fungerte

Eudoxie Yao og Grand P hadde gjort et bløtt på sosiale nettverk etter å ha åpenlyst avslørt at de var sammen og ikke var langt fra å forene seg gjennom de hellige ekteskapene. Men Eudo informerer oss om at det ikke blir flere ekteskap fordi hun lever et fantastisk forhold til et annet.

Eudoxie Yao og Grand P hadde et godt forhold. I april 2020 bekrefter Eudo dette på sosiale nettverk: "Grand P sier at han vil gifte seg med meg." Jeg har notert meg så vi får se etter innesperringen. Grand P har et stort hjerte og jeg elsker ham inderlig. Jeg er en kvinne og må komme i veien for meg. ” Hans netizens tok denne nyheten som en annonse.

Men det ser ut til at Internett-brukere har fått det til. Noen måneder senere endrer overgangen til sjenerøse former avgjørelsen radikalt. Det tilstår hun "Grand P var ikke seriøs ... Han var litt forvirret". Ifølge henne er den guineanske sangeren ikke seriøs i forholdet.

Og den unge ivorianske stjernen, ivrig av mange menn, vil ikke lenger være kona til Grand P. Selv om de er fornøyd med ham, vil de ikke lenger kunne passere før ordføreren. Eudoxie Yao fant bedre enn den guineanske stjernen. Det er i alle fall det hun gjorde kjent under programmet Peopl'Emik, som ble sendt på La 3.

"Grand P var ikke seriøs ... Han var litt forvirret"sa den unge damen på TV-apparatet. Noe som betyr at bruddet er godt fortært. Grand P-siden er definitivt snudd og "Eudo" gikk til et annet kapittel i livet hans. Selv om Kim Kardashian fra Afrika ikke avslørte identiteten til kjæresten sin, hevdet hun fortsatt at hun har svømt i lykke med et annet i et år, og som sies å være utenfor Côte d 'Elfenbein.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/relation-eudoxie-yao-grand-p-voici-pourquoi-ca-na-pas-fonctionne/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.