XNXX: 10 tips for å tilfredsstille en kvinne

0 22 136

Vil du lære å wow en kvinne i sengen? her er hvor og hvordan du kan fokusere oppmerksomheten din mens du har sex, for å ta partneren din til syvende himmel og utover.

 1. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 1
  bildekreditt
  1
  Hjelp henne å slappe av. Den første tingen å gjøre for en kvinne å ha det gøy i sengen er å gjøre alt du kan for å begrense stresset hennes. De fleste kvinner reagerer på stress med lav libido. Det er rett og slett vanskeligere for en kvinne å kose seg når hun er under stress.

  • Hjelp henne å beholde huset, enten det er matlaging eller oppvask.
  • Gi ham en god ryggmassasje. Hun vil spesielt sette pris på det hvis du bruker massasjeoljer og noen duftlys.
  • Forbered et romantisk bad med stearinlys, duftende bobler og avslappende musikk.
  • Ikke legg press på henne eller utpress henne for å få henne til å sove med deg.
 2. Ta deg tid til å få henne til å ville. Kvinner er generelt ikke klare til å ha sex like raskt som menn. Du må ta deg tid til å gjøre forspill for å forberede kroppens partner for seksuell aktivitet. Det er mange forskjellige ting du kan gjøre for dette, fra kyssing til oralsex og andre aktiviteter.

  • Prøv å begeistre ham med ordene. Ikke vær vulgær eller altfor rå (med mindre hun liker det også). Bare fortell henne hvor mye du vil kle av henne og dekk kroppen hennes med kyss. Si til henne at du vil telle alle fregner på kroppen hennes med tungen ... eller noe sånt. Språket ditt bør være fokusert på ditt ønske om å behage ham.
  • Utforsk kroppen hennes med fingertuppene. Vær forsiktig og hold deg til følsomme områder i stedet for å berøre dem direkte. Du vil gjøre henne sint og få henne til å ønske deg veldig.
   Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 2
   kredittbilde
  3
  Lær kvinnelig anatomi. Hvis partneren din ikke er seksuelt fornøyd, er det sannsynligvis fordi du ikke stryker henne ordentlig. Menn opplever glede ved stimulering av penis, og de tror naturlig nok at kvinner føler mest glede av stimulering av skjeden. Kvinner når orgasme gjennom stimulering av klitoris, som ligger utenfor skjeden. Gjør litt research på klitoris og finn en måte å stimulere dette ømme stedet på en måte som gleder partneren din.
 3. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 4
  kredittbilde
  4
  Oppdag de sensitive områdene. Andre områder av en kvinnes kropp er ekstremt følsomme og vil gi henne glede når du stimulerer dem. Prøv å slikke disse prikkene, kysse dem eller massere dem med fingertuppene. Noen kvinner vil til og med sette pris på a lett smerter på disse områdene. Deretter kan du prøve å klype, bite, klø eller slå den.

  • Disse områdene er for eksempel baksiden av nakken og sidene av nakken, brystvortene (og området rundt dem), magen, baken og de indre lårene.
 4. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 5
  kredittbilde
  5
  Prøv forskjellige rytmer og varianter. Det er her det gamle ordtaket "det som betyr noe, er ikke størrelsen, men hva du gjør med det". Kvinner har svært få nerveender i skjeden. Det som gir dem glede under penetrering, er også variasjonene i bevegelsene dine. Prøv forskjellige rytmer, trykk og vinkler og se hva som gleder henne. Hver kvinne er forskjellig, så du vil aldri kunne vite hva som vil glede partneren din. Men vær oppmerksom på at det å bare gjøre jackhammeren ikke vil gi ham så mye glede som deg.
 5. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 6
  kredittbilde
  6
  Mestre oral stimulering. Muntlig sex er flott, men menn har en tendens til å motta mer enn de gir. Partneren din får like mye glede av det som deg, og kanskje enda mer. Hvis du virkelig vil tjene poeng med det, kan du jobbe med teknikken din og gjøre det oftere. Gjør litt undersøkelser eller til og med be ham veilede deg.
 6. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 7
  kredittbilde
  7
  Be ham om fantasiene. det er viktig at hun vet at du prøver å tilfredsstille henne for enhver pris og uten grenser. Så finn ut hva fantasiene hennes er, og snakk om dem. Når hun er fri nok til å avsløre sine dypeste ønsker for deg, må du bare oppfylle dem for å utvikle henne fullt ut.
 7. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 8
  kredittbilde
  8
  Endre personen som har kontroll. Noen kvinner liker å være underdanig under sex, mens andre foretrekker å ta kontroll. Alle kvinner er forskjellige, og du bør ikke stole på nettsteder som hevder å ha universelle svar. Gi partneren din sjansen til å prøve begge alternativene og se hva hun foretrekker. Og selv om hun foretrekker en av situasjonene, betyr ikke det at hun ikke har lyst til å bytte rolle i ny og ne!
 8. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 9
  kredittbilde
  9
  Stadig innovere. Det er veldig kjedelig og frustrerende å alltid ha sex på en rutinemessig og forutsigbar basis. Ikke la sexlivet ditt bli forutsigbart, og partneren din vil være glad resten av livet ditt. Prøv nye posisjoner, nye steder, nye tider, og alterner hvem som tar kontrollen.
 9. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 10
  kredittbilde
  10
  Snakk med han. Snakk om det hvis du ikke føler at du kan gi henne glede. Hun vil veilede deg for å oppnå dette. Kommunikasjon er nøkkelen til forhold, og du bør ikke være flau for å ta det opp med henne. Sexlivet ditt kan bare forbedres hvis du snakker om hva du elsker og hva du frykter.

Legg igjen en kommentar