XNXX: 10 tips for å tilfredsstille en kvinne

0 5 806

Vil du lære hvordan du imponerer en kvinne i sengen? her er hvor og hvordan du kan fokusere oppmerksomheten mens du elsker, for å ta partneren din til syvende himmel og utover.

 1. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 1
  bildekreditt
  1
  Hjelp henne å slappe av. Den første tingen for en kvinne å glede seg i sengen er å gjøre alt du kan for å redusere stress. De fleste kvinner reagerer på stress med et fall i libido. Det er rett og slett vanskeligere for en kvinne å glede seg når hun er stresset.

  • Hjelp henne å beholde huset, enten det er matlaging eller oppvask.
  • Gi ham en god ryggmassasje. Hun vil spesielt sette pris på det hvis du bruker massasjeoljer og noen duftlys.
  • Forbered et romantisk bad med stearinlys, duftende bobler og avslappende musikk.
  • Aldri press henne eller utpress henne for å få henne til å sove hos deg.
 2. Ta deg tid til å få henne til å ville. Kvinner er generelt ikke klare til å elske like raskt som menn. Du må ta deg tid til å gjøre forspill for å forberede partnerens kropp på seksuell aktivitet. For dette kan du benytte deg av mange forskjellige ting, kysse oralsex og andre aktiviteter.

  • Forsøk å begeistre ham med ordene. Ikke vær vulgær eller altfor rå (med mindre hun liker det også). Bare fortell henne hvor mye du vil strippe henne og dekke kroppen hennes med kyss. Fortell henne at du vil telle alle fregner på kroppen hennes med tungen ... eller noe sånt. Språket ditt skal være fokusert på ditt ønske om å glede ham.
  • Utforsk kroppen hennes med fingertuppene. Vær forsiktig og hold deg til følsomme områder i stedet for å berøre dem direkte. Du vil gjøre henne sint og få henne til å ønske deg veldig.
   Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 2
   kredittbilde
  3
  Lær kvinnelig anatomi. Hvis partneren din ikke er seksuelt fornøyd, er det sannsynligvis fordi du ikke kjærtegner henne ordentlig. Menn opplever glede av stimulering av penis og tror naturlig nok at kvinner opplever glede av stimulering av skjeden. Kvinner når orgasme ved å stimulere klitoris, som ligger utenfor skjeden. Gjør litt på klitoris og finn en måte å stimulere dette ømme stedet for å gi partneren din glede.
 3. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 4
  kredittbilde
  4
  Oppdag de sensitive områdene. Andre områder av en kvinnes kropp er ekstremt følsomme og vil gi henne glede når du stimulerer dem. Prøv å slikke, kysse eller massere disse punktene med fingertuppene. Noen kvinner vil til og med sette pris på lett smerter på disse områdene. Deretter kan du prøve å klype, bite, klø eller slå den.

  • Disse områdene er for eksempel nakken og sidene av nakken, brystvortene (og området som omgir dem), magen, rumpa og de indre lårene.
 4. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 5
  kredittbilde
  5
  Prøv forskjellige rytmer og varianter. Det er her det gamle ordtaket kommer fra, "det som betyr noe er ikke størrelsen, men hva du gjør med det." Kvinner har veldig få nerveender i skjeden, noe som gir dem glede under penetrering er da variasjonene i bevegelsene dine. Prøv forskjellige rytmer, trykk og vinkler og se hva som behager ham. Hver kvinne er forskjellig, så du kan aldri vite hva som vil gi glede for partneren din. Men vær klar over at bare det å lage jackhammeren ikke vil gi ham like mye glede som du gjør.
 5. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 6
  kredittbilde
  6
  Mestre oral stimulering. Oral sex er veldig hyggelig, men menn har en tendens til å motta mer enn de gir. Partneren din får imidlertid like stor glede av det som deg og kan være enda mer. Hvis du virkelig vil tjene poeng med det, kan du jobbe med teknikken din og gjøre det oftere. Gjør litt research eller be ham til å veilede deg.
 6. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 7
  kredittbilde
  7
  Be ham om fantasiene. Det er viktig at hun vet at du ser på alle kostnader for å tilfredsstille henne uten grenser. Så finn ut hva fantasiene hans er, og snakk om dem. Når hun er fri nok til å avsløre sine dypeste ønsker for deg, vil du bare måtte realisere dem for å oppfylle henne fullstendig.
 7. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 8
  kredittbilde
  8
  Endre personen som har kontroll. Noen kvinner liker å være underdanige under sex, mens andre foretrekker å ta kontroll. Alle kvinner er forskjellige, og du bør ikke stole på nettsteder som hevder å ha universelle svar. Gi partneren din muligheten til å prøve begge alternativene og se hva de foretrekker. Og selv om hun foretrekker en av situasjonene, betyr ikke det at hun ikke fra tid til annen vil bytte rolle!
 8. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 9
  kredittbilde
  9
  Stadig innovere. Det er veldig irriterende og frustrerende å alltid elske på en rutinemessig og forutsigbar måte. Ikke la sexlivet ditt bli forutsigbart, og partneren din vil forbli lykkelig resten av livet. Prøv nye stillinger, nye steder, nye tidsplaner og bytt ut personen som tar kontroll.
 9. Bilde med tittelen Tilfredsstille en kvinne Trinn 10
  kredittbilde
  10
  Snakk med han. Snakk om det hvis du føler at du ikke klarer å gi ham glede. Hun vil guide deg for å komme dit. Kommunikasjon er nøkkelen til forhold, og du bør ikke være sjenert over å få det til. Sexlivet ditt kan bare bli bedre hvis du snakker om hva du liker og hva du frykter.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.