Justin Bieber kjernen i en skandale

0 114

Justin Bieber kjernen i en skandale

Det går aldri en dag når en stjerne ikke er kjernen i nyhetene. Denne gangen er det Justin Biebers tur, eksen av sangeren Selena Gomez som rister opp sosiale nettverk med en sCandal.

Den unge låtskriveren Justin Drew Bieber på hans fulle navn er anklaget for voldtekt av to kvinner natt til søndag.

Den unge mannen på 26 år, overfor disse dommene, var ikke uten ord, han ga også sin versjon.

I følge ohmymag.com var det på det sosiale nettverket Twitter at to unge kvinner Danielle og Kadi anklaget sanger Justin Bieber for voldtekt natt til 20-21 juni.

Faktisk går fakta tilbake til 2014 og 2015. Danielle forteller om å ha blitt seksuelt misbrukt av sangeren Justin Bieber i 2014 på Four Season hotellet.

Fortsatt ifølge kilden, ville den unge kvinnen ha møtt stjernen på en fest og ville fulgt ham til hotellet ledsaget av hans to venner og en venn av Justin.

Hun forteller den avslappende historien: "Venninna til Justin tok de to vennene mine til ett rom, og Justin tok ham med til et annet rom. Han ba om telefonen min for å lade den. Jeg antar at det bare var en unnskyldning å ta den av. Deretter ba han meg om å bli med ham i sengen. Jeg lurte på hvorfor dette var normalt. (...)

Jeg begynte å fortelle meg selv at alt dette var mistenkelig. Jeg spurte henne hvor Selena var, for å ha samtalen. Han ba meg om ikke å bekymre meg for det, at hun ville bli med oss ​​senere. Jeg stilte stadig spørsmål for å få samtalen, men han lente seg for å kysse meg. Jeg var i sjokk.

Våre små kyss har blitt en økt med forspill. Han hadde dyttet meg mot sengen etter ti minutter, lagt seg oppå meg (…) slo av meg jeans, tok den av og begynte å søke etter undertøyet med fingrene. (...)

Jeg sa til henne at det gikk for langt og at vi skulle stoppe fordi jeg trengte å finne vennene mine, fordi jeg følte meg skyldig over Selena. Det var da han sa til meg: "Slapp av. Alle har det bra. "

Så tok han av meg buksene, tok av meg buksene, buksene, trakk laken for å ta dem på oss. Kroppen hans var på meg, hud mot hud.

Jeg var veldig ukomfortabel og hadde problemer med å puste. Jeg ba ham om å reise fordi jeg virkelig var bekymret for vennene mine, men det var for sent. Det penetrerte meg før jeg kunne legge til noe. Han kom og gikk inn i meg. Jeg ble liggende, stum. Kroppen min var bevisstløs. ”

Når det gjelder den andre unge kvinnen, ville fakta ha funnet sted under en kveld i New York, i mai 2015:

"Jeg gikk på do og han fulgte meg, låste døren. Jeg spurte ham hva som foregikk og hvorfor han hadde låst døren, han svarte at han ville fortelle meg hvorfor.

Så han begynte å kysse meg, berøre kroppen min og kjærtegnet meg. Jeg ba henne stoppe, at jeg ikke kunne ha sex før bryllupet.

Han dyttet meg mot sengen og kom oppå meg (...) og penetrerte meg (...) og jeg dyttet ham vekk, slo mellom bena og jeg løp ut ”.

Etter dommene som ble henrettet mot stjernen, bestemmer Justin Bieber seg for å bryte stillheten etter å ha diskutert med teamet hans og kona Hailey Bieber.

Han benekter imidlertid anklagene og bestemte seg for å legge ut fakturaer på Twitter for å bevise hans uskyld.
“Bare for å være tydelig, jeg var i Austin den kvelden med kjæresten min den gang, Selena Gomez. Jeg sov ikke på Four Seasons, men i en Airbnb. Neste natt sov jeg på Westin-hotellet.

Enhver rapport om seksuelle overgrep må tas på alvor, og det var derfor jeg ønsket å svare på det selv. I mitt tilfelle er denne historien faktisk umulig. Så jeg skal handle via Twitter og ta myndighetene til menneskene som vil sette meg i fare ” erklærte han.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.