Eudoxie Yao avslører legenden om den ivorianske fotball Didier Drogba.

0 957

Eudoxie Yao avslører legenden om den ivorianske fotball Didier Drogba.

Afrikanske Kim Kardashian var gjest for programmet Peopl'Emik som sendte på La 3 med bandet til Yves Aymard denne tirsdag 23. juni 2020. Eudoxie Yao er på sitt møte med Christ Brown, men har en åpenbaring om legenden om ivoriansk fotball nemlig Didier Drogba.

“Jeg har en CAP i estetikk. Jeg er også en profesjonell massør. Jeg masserer veldig bra. For noen år siden da Christ Brown og Rihana kom til Elfenbenskysten, ble jeg kontaktet av staben til Christ Brown slik at jeg kunne massere det. Da jeg kom til hotellrommet, åpnet Rihanna døren for meg. Didier DROGBA var også i hotellobbyen. Merkelig nok, da jeg så Christ Brown, var det som om jeg så en lamda-person, som alle andre. Men så snart jeg så DROGBA, var jeg så glad at hjertet mitt nesten ga seg ”.

For øyeblikket snakker jenta med sjenerøse kurver bare om henne på sosiale nettverk.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/cote-divoire-eudoxie-yao-fait-une-revelation-sur-didier-drogba/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.