El Diablo: det sanne ansiktet til skuespilleren Martin Acero (bilder)

0 948

El Diablo: det sanne ansiktet til skuespilleren Martin Acero (bilder)

 

Å være skuespiller er et tungt ansvar. Mange seere tror at å spille rollen i en film er en personlighet som skuespilleren også vedtar i det virkelige liv.

Mens en skuespiller legg for seg hvilken rolle som er tildelt ham. Dårlig, snill, sjenert, bølle, arrogant, rik eller fattig. Det er loven om kino.

Dermed spilte Martin Acero hvis virkelige navn Miguel Varroni rollen som en arrogant, ambisiøs og vagabond mann i serien "El Diablo". Noe som sverte hans bilde blant seerne. Men er skuespilleren virkelig sånn i det virkelige liv?

Miguel Varroni innrømmet derfor i et intervju at han ikke er så dårlig: "Jeg er ikke så dårlig fyr du tror du er. Jeg har bare spilt min rolle, og jeg synes jeg spilte den bra. Jeg har en kvinne som jeg elsker og som jeg respekterer, og for ingenting i verden vil jeg ikke overlate henne til en annen ”.

Den store skuespilleren har vært gift siden 1997. Oh! At utseendet er misvisende. Han giftet seg med Catherine Siachoque som er mor til Catalina og kona til Albéro i serien "Catalina". Ah det, 23 års liv sammen for en så dårlig mann !? Wow dette er for å vurdere ...

Denne artikkelen dukket opp først på: https://afriqueshowbiz.com/telenovelas-de-la-serie-el-diablo-le-vrai-visage-de-lacteur-martin-acero-photos/

Legg igjen en kommentar