den berømte rapperen Chris Brown ber Eudoxie Yao om en massasje

0 1 214

den berømte rapperen Chris Brown ber Eudoxie Yao om en massasje

Eudoxie Yao avslørte i 2012 at hun ble bedt av Chris Brown, den berømte amerikanske rapperen, om en massasje på et hotellrom i USA. I lang tid trodde internettbrukere på en oppfinnelse av go bobaraba for å gi seg selv synspunkter på nettet og være i søkelyset.

Åtte år etter denne episoden har den som nå kaller seg Doxy Rover kommet tilbake til dette emnet som har fått overskriftene. Til stede på TV-apparatet til RTI denne tirsdag 23. juni, bekrefter Hottentote Venus av Babi å ha blitt kalt av Chris Brown: "Jeg dro til USA fordi han trengte en massasje, og det var jeg som måtte gjøre det. Vet at jeg er en profesjonell estetiker, og jeg har til og med CAP-vitnemålet mitt (Certificate of Professional Aptitude.) Når jeg masserer, gjør det meg veldig behagelig, fordi jeg kjenner meg selv. Før jeg la ut på sosiale medier, var det arbeidet til kosmetologen jeg gjorde. Så jeg ankom foran Chris Browns hotellrom for massasjemøtet ... ”

Og journalisten for å spørre Eudoxie hva som var hans reaksjon på synet av Chris Brown, den store amerikanske stjernen. Doxy Rover lagt til:

- Jeg var rolig da jeg så ham. Men jeg ropte heller av glede da jeg så Didier Drogba!

Eudoxie avslører derfor for oss at denne dagen da hun hadde en date med amerikansk kjendis, var Didier Drogba til stede, og det var bare han som lyktes med å vekke entusiasmen hans. Hun hevder også at P-Square-duoen, nigerianske sangere, var til stede. På spørsmål om hvordan Chris Brown-massasjen gikk, svarte Doxy Rover:

- Til slutt klarte jeg ikke å massere det. Rihanna var der, og hun lukket døra da vi møttes. Jeg ga massasjen til personalet hans ...

Eudoxie spesifiserer også at prisene for massasje ble satt til $ 100 for en person. Det var bare kostnadene for hans normale tjeneste til Abidjan som utgjorde 50.000 XNUMX CFA-franc.

Hun var derfor i stand til å ta vare på personalet til Chris Brown, bortsett fra den berømte rapperen selv. Vel, hvordan kunne Rihana som var sangerinne kjæreste den gang stenge døren for synet av elefantinformene til massøren fra Babi? Kanskje hun ville blitt Chris Browns eks veldig raskt hvis Eudoxie hadde fått lov til å gjøre jobben sin? Så du måtte bevare ferdighetene dine, ikke sant?

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/eudoxie-yao-chris-brown-ma-fait-appel-pour-un-massage/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.