Amel Bent poster et sexy og vanvittig skudd

0 191

Amel Bent poster et sexy og vanvittig skudd

Sanger Amel Bent vet hvordan man kan holde abonnentene sine glade. Hun har nettopp avslørt et sydende bilde som eksploderer antall likes ved å avsløre den flate magen hennes under en veldig lite kutt bh på Instagram. Det forårsaket ganske enkelt en sensasjon!

I helgen tolkeren av « Filosofien min Antent sosiale nettverk ved å legge ut et bilde av henne i spesielt lette antrekk.

Etter en periode med stor stillhet knyttet til innesperring, multipliserer Amel Bent publikasjonene på Instagram for å dele humøret og utseendet hans. Det må sies at treneren til The Voice i dag er en proff alltid på toppen av motetrendene vår-sommeren 2020.

Etter å ha adoptert dressjakken uten noe annet nedenfor for å delta i utslippet av TF1 Song of the Year, etter å også ha blendet finalen til The Voice ved å vises i en gjennomsiktig bluse fra syttitallet, her er det igjen snakke om henne i en enda annen sjanger.

Amel Bent tynnere og mer sexy enn noen gang i en sporty BH

Amel Bent, som er skutt i profil og innrammet til navlen, avslører en fin, muskuløs og solbrun silhuett under en minihvit bomullsbh med tynne stropper. I tillegg til det vi antar å være beige baggy bukser og noen godt plasserte gyldne smykker, er sangeren mer sexy og uimotståelig enn noen gang.

Fansen hans var raske til å sprekke, og vannet ham med beundrende kommentarer og likes av tusenvis: "Mamacita ma que bella", "Bomb", "Ingen ord foran så mye skjønnhet", "Hvilken skjønnhet og hvilken linje".

For å si det mildt, Amel prøver å ta livet på den lyse siden selv om hun for øyeblikket går gjennom en forferdelig prøvelse på grunn av mannen sin.

Se bilde

Denne artikkelen dukket først opp på: https://afriqueshowbiz.com/amel-bent-plus-mince-et-sexy-sur-la-toile-elle-poste-un-cliche-affolant/

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.