Italia: Nkoulou scorer første mål for utvinning i Serie A

0 149

Sesongen gjenopptas på en god måte for den Kamerunas sentralforsvarer. For den første kampen om retur til den italienske Serie A, en liga som likevel samler utmerkede spissere, er det Nicolas Nkoulou som vil markere den første i dette møtet, og teller de 25e mesterskapsdag. Vi spilte de 15e minutt og alle forhåpninger var tillatt, spesielt at kameruneren satte et kne på bakken og dedikerte målet sitt til George Floyd, den amerikanske døde under politiets brutalitet i Minneapolis.


På spørsmål om kampen forklarer Nicolas Nkoulou: “Vi startet kampen bra, vi klarte også å score, så innrømmet vi trekningen. Det var et spill vi kunne ha vunnet. Men dette er fortsatt et viktig poeng. Vi jobber bra, men vi må trene enda mer fordi vi ønsker å vinne de tre neste poengene i neste kamp, ​​mot Udinese.

På spørsmål om hvorfor jubelen ? svarer han: " Da jeg scoret, tenkte jeg umiddelbart på min bror Floyd, som er viktig for meg '.

Denne artikkelen dukket opp først på https://www.camfoot.com/les-lions-en-club/italie-nkoulou-inscrit-le-premier-but-de-la-reprise-en-serie-a,30788.html

Legg igjen en kommentar