PSG-stjernespiss Neymar i opposisjon til Barça er blitt dømt

0 79

PSG-stjernespiss Neymar i opposisjon til Barça er blitt dømt

En Barcelona-domstol dømte fredag ​​PSG-stjernespissen Neymar til å tilbakebetale 6,79 millioner euro til FC Barcelona, ​​hans tidligere klubb.

Slutt på historien mellom Neymar og Barça? Uansett er dommen som ble avsagt fredag ​​19. juni, en ekstra snublestein i denne saken, som forgifter forholdet mellom "Ney" og Barça siden hans rungende avgang til Paris i 2017.

Spansk rettferdighet avskjediget PSG-angriperen, som hevdet 43,6 millioner euro i uinnsamlet premie og beordret ham til å tilbakebetale 6,79 millioner euro til sin eksklubb, noe som kompliserte hypotesen om en retur av brasilianeren til Barcelona.

Ideen om å se Neymar i Catalonia har agitert hvert overføringsmarked i tre år, men den rettslige tiden er ikke overføringsvinduet, og i dag utvides avstanden mellom de to hovedpersonene.

Ved å avslutte Barcelona-kontrakten sin før slutten av sistnevnte, hadde Neymar "ikke rett til å motta summen" han ba om, og "vil måtte betale klubben det oppfattede overskuddet av forlengelsespremien, for etter å ha sagt opp kontrakten sin uten begrunnelse, "uttalte en domstol i Barcelona i sin dom fredag.

På tidspunktet for overføringen til Paris for rekordmengden på 222 millioner euro, hadde Neymar satt i gang saksgang for å oppnå full betaling av Barça av en forlengelsespremie på 64,4 millioner euro før skatt, men retten avviste forespørselen hans på fredag.

Neymar likevel nær en retur til Barça i 2019

Denne saken kompliserer scenariet med en mulig retur av "Ney", 28, til Barcelona, ​​der han ble fire år (2013-2017), og vant Champions League i 2015.

I løpet av sommeren 2019 hadde Barça anerkjent en interesse for å bringe Neymar tilbake til Catalonia, til og med å finne en "muntlig avtale" med spilleren ifølge pressen. Men de katalanske lederne hadde ikke klart å overbevise PSG.

Følgelig hadde tilbaketrekningen av Neymars klage før spansk rettferdighet, nevnt som en forutsetning for denne "returoperasjonen", ikke skjedd, mer enn klagen som ble sendt inn som svar fra Barça.

Blaugrana-klubben, som allerede hadde betalt en del av bonusen til spilleren (20,75 millioner euro), håpet å få tilbake summen av denne første utbetalingen, og få i tillegg 8,5 millioner euro erstatning med interesser.

De to partiene hadde blitt hørt på industritribunalet 27. september, og hadde deretter gitt sine konklusjoner 21. oktober.

Med PSG i sommer i Champions League

Barça, som ønsket velkommen i en uttalelse avgjørelsen som ble gjort fredag, minnet likevel om at angriperen kunne anke og at klubben ville fortsette "å forsvare med fasthet sine interesser" før rettferdighet.

Ukens sammendragFrance 24 inviterer deg til å komme tilbake til nyhetene som markerte uken

Jeg abonnerer

Mens det franske mesterskapet er definitivt stoppet på grunn av Covid-19-pandemien og Champions League ikke vil gjenopptas før i august, returnerte PSG-superstjernen til Frankrike forrige lørdag, etter å ha brukt nesten tre måneder hjemme i Brasil.

Fremdeles veldig verdsatt av sine tidligere lagkamerater i garderoben i Barça, forbereder spissen seg på å finne sine parisiske lagkamerater på mandag til en serie medisinske eksamener og fysiske tester som vil starte den ville sommeren til PSG. Men vil den fremdeles være der på slutten av overføringsvinduet, forventet 5. oktober?

Den økonomiske krisen forårsaket av pandemien har redusert den økonomiske basisen til klubber, som kunngjør et mye roligere overgangsvindu.

I denne sammenhengen er det vanskelig å forestille seg avgangen til historiens dyreste spiller, under kontrakt med PSG til 2022 ... og enda mindre nå som hans forhold til hans viktigste utfordrer er avgjort i rettssalene.

Denne artikkelen dukket først opp på: https://www.france24.com/fr/20200619-football-justice-espagnole-donne-raison-barca-contre-neymar-psg

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert.