Blir du venner med eksene dine, god eller dårlig idé?

0 330

Blir du venner med eksene dine, god eller dårlig idé?

Det er de som ikke lenger vil høre om eksene sine, og de som velger å forbli venn med dem. Men er denne siste løsningen en god eller dårlig idé? Vi har gått rundt spørsmålet.

Når et forhold slutter, er det vanskeligste å lære å leve uten personen du tilbrakte mesteparten av tiden din sammen med. Og for å møte denne plutselige tomheten, bestemmer noen seg for å forbli venner med eksen og gjøre det veldig bra, men andre litt mindre. I virkeligheten avhenger det av hver enkelt. Men før du tar denne avgjørelsen, er det viktig å stille deg selv de riktige spørsmålene. Og fremfor alt, ikke rush. Det er nødvendig, til beste for hver enkelt, å ta en liten pause mellom oppbruddet og det potensielle vennskapet, for å bryte den kjemiske tiltrekningen du føler og gi hjertet ditt plass til å gi plass til andre mennesker. Ta deg tid til å bla om på siden med andre ord før du starter en ny.

Da er det viktig å tenk på motivasjonene dine, årsakene som oppmuntrer deg til å beholde et vennskap og hvilken del av forholdet du ønsker å bevare. Det kan være relatert til den samme sosiale sirkelen som du ikke vil bryte. Det kan også være ganske enkelt fordi, bortsett fra forholdsproblemene du hadde, kom du veldig bra overens, dere lo godt sammen, dere hadde et sterkt bånd og fremfor alt, dere kjente hverandre utenat. Dette er gode baser for et vakkert vennskap, uten å lykkes i kjærlighet.

Fremfor alt trenger dere begge å være sikre på at ingen av dere er forelsket lenger, og at dere ikke vil være venner i håp om å gjenopplive forholdet. I så fall vil du skade hverandre mer enn godt, en vil ende opp med smerter, eller du vil prøve å komme sammen igjen, det vil ikke fungere lenger, og det vil ikke hjelpe deg å komme videre. Og det gjelder også sex. Hvis du vil være venner, virkelig venner, kan du ikke sove sammen av og til, som de gode gamle dagene. Risikoen er at den ene blir forelsket i den andre igjen, eller at du aldri virkelig blar om og at det hindrer deg i å inngå nye forhold.

Til slutt, før du bestemmer deg for noe, er det viktig å avklare ting mellom deg, i lage regler, for eksempel å ikke snakke om erobringene dine eller bli involvert i hverandres kjærlighetsforhold, eller ikke å vaske fortiden. Tanken er å fortsette og starte fra bunnen av, i livet ditt, men også i forholdet som binder deg. Hvis du føler deg opptatt av å gjøre dette, så kan du fortsatt være venner. Ellers er det bedre å unngå.

Denne artikkelen dukket opp først på: https://trendy.letudiant.fr/relations-rester-ami-avec-ses-exs-bonne-ou-mauvaise-idee-a4706.html

 

Legg igjen en kommentar