Facebook: her er hva som skjer med beretningene til avdøde.

0 100

Facebook gjør kontoer til avdøde mennesker til "minnekontoer". Dette er sider som er spesielt designet for pårørende for å hylle den avdøde.

Hva er en minnekonto?

Det er nesten det samme som en vanlig konto, bortsett fra at det er en liten blomst øverst til venstre og påskriften "til minne om" ved siden av profilbildet. Disse kontoene forsvinner fra Facebooks offentlige rom: de vises ikke lenger i nyhetsfeeden din, og påminnelser om bursdag fjernes. Dette er slags "sovende" profiler der venner (og bare venner) fremdeles kan legge inn hyllestmeldinger.

Hvem administrerer profilen min når jeg er død?

Du må utpeke en legat. Det er ganske enkelt å gjøre: du går til kontoinnstillingene og skriver inn navnet på en venn eller et familiemedlem. Advarsel! Han må være medlem av Facebook. Din kjære vil motta en e-post som gir dem tilgang til din død. Legatmannen din vil ikke kunne gjøre noe: han vil ha rett til å administrere publikasjoner eller endre profilbildet ditt, men vil ikke kunne lese meldingene dine eller slette venner. Merk at du også kan be Facebook om å bare slette kontoen din når du dør. Siste advarsel: Hvis du ikke legger inn noe i parametrene dine, vil Facebook automatisk forvandle kontoen din til en "hyllest" -profil, uten mulighet for endring. Bare den nærmeste familien har mulighet: de kan be om at den blir slettet.

Hvordan vet Facebook når noen er døde?

Facebook suger det ikke av tommelen. Medlemmene må advare ham, helst slektninger, ideelt sett familien. Eller enda bedre, personen som er utpekt som legat.

kilde: https: //www.rtbf.be/info/societe/detail_que-devent-les-profils-facebook-des-morts? id = 10353797

Legg igjen en kommentar